diumenge, 8 de març del 2015

Modus operandi

El què va començar essent una explicació de les meves lectures s’ha convertit en una (més o menys) explicació de la meva vida.

No és la primera vegada que em passa això, que una llista de llibres llegits (no per casualitat, encara que alguns més casuals que d'altres), ajuntada per casualitat es converteix en una explicació de la meva vida; només que abans no existien els blocs, i l’explicació quedava entre el quadern i jo. Però la cosa sempre ha començat igual: parlant de llibres.


Fa una mica de por, això d’escriure (i publicar), fa basarda el què pots arribar a explicar sense adonar-te’n. Però si alguna cosa em fa sentir orgullosa són els llibres llegits i explicats; aquesta és la meva arrel, “el centre” de la meva escriptura, el meu centre.

3 comentaris:

Elfreelang ha dit...

està molt bé que et sentis orgullosa de les teves lectures i les teves ressenyes , a mi m'agrada llegir-te , ara tinc menys temps però en quan passo per aquí per que trobo interessant el que escrius

Anònim ha dit...

Es complicat tractar els llibres com una cosa independent. Els llibres afecten a la teva manera de pensar, per tan et canvien.

Clarissa ha dit...

Gràcies a tots dos!