dijous, 22 de gener del 2015

Principis de lectura

He dit més d’una vegada que ja no llegeixo novel·les, només poesia i assaig. Però també he dit alguna vegada que tenia unes quantes novel·les que m’havia comprat abans de plegar de llegir novel·les, i que me les llegiria encara que el què ara llegís principalment no fossin novel·les.

Les llegiré perquè tinc l’exemplar, i el millor que es pot fer amb un llibre és llegir-lo, ja que aquell exemplar ha anat a parar a les meves mans... (i no per casualitat). (I encara que ara m’interessin més altres tipus de lectures). No vull tenir llibres que no m’he llegit, i aquest encara els puc llegir... Dons els llegiré.

* * *


I els comentaré al blog, es clar... Curiosament em passa que, d’entre tots els llibres que llegeixo, les novel·les són els que trobo més assequibles a l’hora de comentar-les, encara que sempre hi hagi el perill de fer unes filtracions que poden espatllar la intriga a més d’un; sempre sembla que comentar una novel·la genera una empatia que comentar altres tipus de llibres no genera... No ho sé. Hi hauria de pensar, en això...

2 comentaris:

Anònim ha dit...

jo quan comento un llibre, si de cas el que faig es dir ben clar en la meitat del post "a partir d'aquí espoilers!" i al final poso "fi espoilers" i ja la gent està avisada ^^

Clarissa ha dit...

Ja ho he vist, em sembla un bon mètode, però a mi em costa estar-me de llegir les filtracions, s'ha de fer un esforç. És un tema complicat.