dilluns, 25 de juliol del 2011

A favor de la pedicura casolana

Avui toca un post frívol i intrascendent, que no sigui dit...

Us heu fixa’t en la revista, aquesta setmana? Heu vist les cares inflades i hiper-botoxades de la Nicole Kidman i la Barbra Streisand? Fan mitja por! Quin horror! Qui enreda a aquestes actrius perquè es deixin fer això? I elles es deuen pensar que els queda bé... Jo no dic que no els hagin marxat les arrugues... però no es veuen més joves. Es veuen sense arrugues, però no joves i guapes... Quin horror acabar així i per postres pensar-te que estàs estupenda! (Perquè a elles tothom els deu dir que queden estupendes, sobretot els de la clínica on s’ho han fet...) I en realitat han quedat com monstruitus. I tot per no saber acceptar l’edat que tenen i no saber retirar-se dels flaixos.

També m’he fixa’t que, la Kidman, com que en el fons deu saber que de cara ja no llueix, li ha agafat per ensenyar les cames i els peus, que al contrari que altres actrius més atropellades, té estupendus.

O sigui que quan la cara ja no llueix sempre et pot quedar ensenyar els peus...

Cosa que em porta a prendre una decisió transcendental a la meva vida: a partir d’aquest estiu, em començaré a posar crema als peus!

3 comentaris:

La hurmiga ha dit...

Nena, que no és la revista Lecturas d'aquesta setmana, sinó la de la setmana passada!!! Que jo estic molt assabentat/da.

Clarissa ha dit...

I no li fa vergonya una eminència com vosté està tant assabentat de la revista del cor?

(i no em digui nena, que psicològicament sóc més madura que vosté...)

La hurmiga ha dit...

"yo leo hasta los papeles rotos de las calles"

Neeena...