dissabte, 28 de novembre del 2015

Organitzar els posts

Dic que valoro molt la organització... però ara resulta que se m’ha acabat la llista de posts ja escrits a punt de ser publicats... (o gairebé).  És a dir, que a partir d’un determinat moment el que publico ho hauré d’anar improvisant dia a dia... M’hauré atrapat. Això em fa sentir com una trapezista que estigués saltant sense xarxa...

En general, m’agrada tenir els posts escrits previstos amb alguns dies d’antelació, per si hi ha alguna cosa que s’hagi de corregir. Però també és veritat que el que diu vertaderament el post no es trasllueix fins que el post s’ha publicat... Cosa que de vegades em fa molta ràbia i és de bon tros el què em produeix més maldecaps d’això del blog... És com una mena de màgia dels significats que no controlo ni de bon tros, i que em fa més por que una pedregada... Es l’etern vascular entre el dir la veritat i la possibilitat de dir  més coses de les què vols dir... o de les que s’haurien de dir.

En fi, a veure si se m’acudeixen més coses i puc tornar a tenir una llista interminable de posts a punt de ser publicats, i puc tornar a tenir-ho tot sota control. (De totes maneres, una cosa com un blog mai es té sota control, descobreixo –sic- deu anys després... Abans també escrivia i em pensava que tenia domesticada la meva escriptura... Però aquesta mateixa escriptura alimentant un blog... això ja és una altra cosa...).


2 comentaris:

Elfreelang ha dit...

jo sóc incapaç d'escriure i programar posts ....potser perquè no disposo de gaire temps ....

Clarissa ha dit...

...el que té de bo això del blog és que s'adapta al ritme personal de cadascú...