divendres, 29 de juliol del 2011

Pesta de periodistes esportius

Aquest periodistes esportius són la pesta. Quan tenen un jugador que ve de fora, no paren de dir que és un mercenari, que no sent els colors, que juga pels diners... En canvi, quan tenen un jugador que es de casa que sent els colors, mai és prou bo per jugar al barça...

Això ha passat en el cas d’en Bojan, per exemple. Tenen un jugador de casa que és boníssim, que sent els colors de debò, pel que no s’ha hagut de pagar res, i què fan? Defenestrar-lo frívolament.

Me’n recordo quan en Ronaldinho tenia problemes. Mentre la cosa va estar d’actualitat, mai van dir quins eren aquest problemes. En canvi, quan ja feia tres anys que era fora i la cosa ja no interessava a ningú, a un periodista, en el fervor d’una tertúlia, se li va escapar que en Ronaldinho tenia problemes amb la beguda. A mi m’hagués agradat saber-ho quan tocava, això, no tres anys després, quan ja ni me’n recordava d’en Ronaldinho. Perquè, tot i que molta gent ho sabia, mai ho van dir oficialment per la ràdio. Aquest periodistes es saben molt de guardar-se la informació. En canvi quan convé saben ser lo bocamolls que calgui.

Ara resulta que en Bojan ha tingut un problema amb en Guardiola, però no hi ha manera de que diguin quin ha estat aquest problema, tot i que fora de micro hi deu haver molta gent que ho sap. Espero que d’aquí cinc o sis anys, quan ja no interessi a ningú, se li escaparà a algun periodista per antena i els simples mortals ens n’assabentarem. Cosa que em fa molta ràbia, perquè, els periodistes, hi són per informar en general o només per dir el que convé quan a algú li convé?

De totes maneres, jo tinc el pressentiment que en Bojan tornarà per triomfar al barça, amb en Guardiola d’entrenador...

1 comentari:

Elfreelang ha dit...

Estic d'acord amb tu els periodistes han d'informar quan toca no anys més tard... i respecte al Bojan tan debò es compleixi el teu pressentiment...em fa tristor que s'hagi hagut d'anar , crec que és bon jugador...i fa cara de bon noi...mira no sé perquè però és com si li tingués una mica d'afecte i tot...a veure si triomfa amb la Roma